něco o televizi Noe

Něco pro začátek

3. 1. 2008 20:15
Rubrika: začátek

Toto je moje prvotina, vůbec musím vyzkoušet, jak to funguje.

Zdalipak znáte  televizi Noe?

Před chvíli jsem čet na jednom webu velkou kritiku na přenos mše svaté z kostela v Ostravě Zábřehu, že z toho udělala televize show, že se neuměla orientova, že schola špatně zpívala, atd, atd.

Já jsem to vyřešil po svém, účastnil jsem se mše svaté u nás ve farnosti, poté jsem rozvezl domů autem pár lidiček, a když začínal přenos mše svaté z Říma na Tv Noe, tedy i v čas začátku mše svaté v Ostravě Zábřehu, tak jsem byl tak utahaný, že jsem už u televize spal.

Udělat pro lidi neznalé přenos  mše svaté je určitě těžké, proto si pomáhají různými světelnými efekty, proto zabírají často scholu a celky či lid, aby se tak nepoznala neznalost prostředí a obtíž mši svatou dobře udělat.

Ti, kteří to myslí upřímně, byli sami na večerní, noční či ranní mši sv. a kvalita mše přenášené v televizi je nemůže rozhodit. A ti, kteří jsou pozitivně nalomeni a myslí to vážně, tak určitě z toho taky nebudou nic usuzovat. A ti, kteří kritizují pořád a stále z tepla svých bytů nebo dokonce hospod, za ty je potřeba se modlit.

Do nového roku přeji všem samé dobré zprávy!! 

Petr 

Zobrazeno 1446×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio